Blog

In kijkje in een coachtraject

Ben je ook benieuwd hoe een coachtraject eruit bij GroeiZelf en hoe ik inspeel op de behoefte van een kind? Lees dan dit blog!
Lees verder >>

Schermtijd onder kinderen

Veel ouders vinden de schermtijd onder kinderen teveel, maar hoe verder je dat en wat is normaal? Nou, lees het hier!
Lees verder >>

Op Avontuur bij een kindercoach: Uitleggen aan je kind

Wil je aan je kind uitleggen wat een kindercoach is, maar weet je niet goed hoe? Lees dan in dit blog hoe ik, als kindercoach werk!
Lees verder >>

Hoogsensitiviteit en autisme – overeenkomsten en verschillen

Ontdek meer over hoogsensitiviteit en autisme: ontdek de unieke overeenkomsten en verschillen tussen deze twee vaak verwarrende begrippen!
Lees verder >>

Hoogsensitief kind en feestdagen: De magie ontdekken

Ontdek hoe jij en je hoogsensitief kind de magie van de feestdagen kunnen omarmen en tijdens feestdagen nog meer kunnen staren!
Lees verder >>

Moeite met concentreren: Hoe kun je jouw kind helpen?

Heeft jouw kind moeite met concentreren? In dit blog neem ik je mee in hoelang en hoe je jouw kind het beste kunt helpen bij concentreren.
Lees verder >>

Hoogsensitief kind in de klas

Heb je een hoogsensitief kind in de klas? Of is jouw kind hoogsensitief en heeft extra hulp nodig op school? Lees dan dit blog!
Lees verder >>

Hoogsensitieve sensatiezoekers

Houdt jouw kind ook van sensatie, maar is hij of zij ook gevoelig voor prikkels? Misschien is jouw kind een hoogsensitieve sensatiezoekers!
Lees verder >>

Hoogsensitieve jongens

Wist je dat er net zoveel hoogsensitieve jongens als hoogsensitieve meisjes zijn? Lees wat het betekent en hoe je ze kan ondersteunen!
Lees verder >>