Categorie: Kindercoaching

Faalangst, de vijand van veel kinderen op school

Steeds vaker zien we dat faalangst ook optreed bij jongere kinderen. Maar wat is faalangst en hoe komt je kind eraan? Lees het in dit blog!
Lees verder >>

Wie ben ik en waar hoor ik bij, het zelfbeeld van een adolescent

De laatste blog van de blogreeks 'zelfbeeld'. In dit blog neem ik je mee in het zelfbeeld van een adolescent!
Lees verder >>

Hoe ontwikkelt het zelfbeeld van een basisschool kind

In dit blog neem ik je mee in de ontwikkeling van het zelfbeeld van het basisschool kind en omschrijf ik welke factoren van invloed zijn.
Lees verder >>

Het zelfbeeld van een peuter en een kleuter

In dit blog beschrijf ik hoe een peuter en een kleuter zijn zelfbeeld ontwikkelt en hoe het zichzelf omschrijft. Uiteraard geef ik weer tips!
Lees verder >>

Komt je baby op de wereld met een zelfbeeld?

Wil je weten wanneer je baby zichzelf gaat herkennen? In dit blog schrijf ik het zelfbeeld van de baby en geef ik tips om het te stimuleren!
Lees verder >>

De ontwikkeling van emoties bij een baby

In dit blog beschrijf ik welke emoties baby's vanaf de geboorte hebben, hoe deze emoties ontwikkelen en geef ik tips om ze te stimuleren.
Lees verder >>

Waarom investeren in jezelf ook investeren in je kind is!

In dit blog beschrijf ik, als Kindercoach, aan de hand van zes tips, waarom investeren in jezelf, ook investeren in je kind is.
Lees verder >>

Wat is oplossingsgericht coachen?

In dit blog beschrijf ik wat oplossingsgericht coachen is en waarom het jouw kind kan helpen. Aan de hand van bepaalde methode gaan wij aan de slag!
Lees verder >>

Wat is een kindercoach?

Weten wat een kindercoaching eigenlijk is en hoe een kindercoach aan de slag gaat? Dat lees je in dit blog, en wie weet tot snel!
Lees verder >>