Blog

De voordelen en de nadelen van hoogsensitief zijn

Hoogsensitief zijn is niet altijd makkelijk. Soms zie je meer de nadelen dan de voordelen. Wil je weer bewust worden van de voordelen? Lees het hier!
Lees verder >>

Hoogsensitief, wat is dat?

Worden mensenmassa's, geuren, felle lichten en emoties je soms ook teveel. Denk je dat je hoogsensitief bent? Lees dit blog en doe de test!
Lees verder >>

7 tips om je kind te helpen met zelfvertrouwen en zelfkritiek

Heeft jouw kind een laag zelfvertrouwen en last van zelfkritiek? Wil je hier verandering in brengen? Lees dan hier hoe je dat kunt doen!
Lees verder >>

Kan je kind teveel zelfvertrouwen hebben?

Een vraag die misschien nog meer vragen oproept. Wat is zelfvertrouwen en hoe krijg je kind een gezonde dosis zelfvertrouwen? Lees het hier!
Lees verder >>

Bewegend leren voor kinderen (met overgewicht)

Benieuwd hoe jij kinderen met overgewicht nog meer kunt laten bewegen? Lees dit blog en doe leuke ideeën op om tijdens het leren te bewegen!
Lees verder >>

Gezonde tussendoortjes voor je kind met overgewicht

Op zoek naar leuke en lekkere tussendoortje voor je kind met overgewicht? Neem een kijkje in dit blog en doe ideeën op!
Lees verder >>

40% van kinderen met overgewicht is aangekomen door corona

40% van de kinderen met overgewicht is tijdens corona aangekomen. Weten hoe dit kan en wat je als ouder er aan kan doen? Lees het hier!
Lees verder >>

Je kind laten werken met ritme en motivatie tijdens de lockdown

Nu de lockdown nog langer duurt, ben je misschien nog meer opzoeken naar een vast ritme en motivatie voor jou en je kind. Tips nodig? Lees het hier!
Lees verder >>

Help, mijn kind kan niet met verandering omgaan!

Merk je dat je kind het moeilijk vindt om met verandering om te gaan en helpt alleen rust, reinheid en regelmaat niet? Lees dan dit blog!
Lees verder >>